// Kolom links
 

 
Links

Hier een lijst met leuke links allen gericht op de huisman en aanverwante zaken. Wij plaatsen geen nieuwe links en advertorials meer op deze site.

Alle groepen
Websites voor ouders

Informatie over MS op Toekomstmetms.nl

Website toekomst met MS


Op Toekomstmetms.nl wordt informatie beschikbaar gesteld over Multiple Sclerose en het gezinsleven. Via deze site worden ouders en hun gezinnen op een gemakkelijke manier een online wegwijzer aangeboden voor alle informatie over MS, het gezinsleven en het opvoeden van kinderen in een gezin dat geconfronteerd wordt met MS.


 www.toekomstmetms.nl

Studenten.startpagina.nl

Ook kinderen worden groot en de meeste van onze kinderen gaan verder studeren. Studenten.satrpagina.nl is een overzichtelijke informatieve site op het gebied van studeren.www.studenten.startpagina.nl

Alles te vinden over baby's op baby.startpagina
Alles wat je zoekt op het gebied van baby's kun je vinden op baby.startpagina.nl Van het maken, het krijgen, tot het opvoeden van baby's, noem maar op.

www.baby.startpagina.nl

Een site voor ťťn-ouder gezinnen
Een site voor alleenstaande ouders en samengestelde gezinnen met informatie over alimentatie, opvoeding ed. diverse links. Een interactief forum en een gezellig chatbox. Dating, leuke uitjes en een vakantieoverzicht met vakanties voor eenoudergezinnen.

www.1ouder.nl

ouders.startkabel.nl
Een waardevol portaal met links naar websites, die primair interessant zijn voor ouders, gerubriceerd naar categorieŽn als gezondheid (anthrax!), opvoeding, kinderboeken, kindersoftware, ouderverenigingen, vakanties & vrije tijd, kinderspeelgoed, sexualiteit, alcohol & drugs. Je vindt er altijd wel wat van je gading.

ouders.startkabel.nl

Ouders Online

Ouders Online noemt zich het eerste elektrische blad voor (toekomstige) ouders. Wij vinden het een uitstekende site: we waarderen vooral de rubrieken 'gevraagd' en 'aangeboden', maar ook het forum (kijk vooral naar de rubriek over vaderschap) en de chat voor ouders vallen in onze smaak. Op 17 mei 2000 werd Ouders Online door http://www.spinawards.nl uitgeroepen tot de interactiefste site van het jaar. En terecht.www.oudersonline.nl


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl