// Kolom links
 

 
Links

Hier een lijst met leuke links allen gericht op de huisman en aanverwante zaken. Wij plaatsen geen nieuwe links en advertorials meer op deze site.

Alle groepen
Huis-, tuin- en keukensites

Bookaccino.nl is het online leescafé

Bookaccino.nl is het online leescafé, waar je heerlijk kunt rondhangen om te lezen, muziek te luisteren en je koffie te drinken. Even ontspannen dus. Verder houden we je dagelijks op de hoogte van de koffie-hotspots, leuke boekenwinkels (waar ook ter wereld), nieuwe CD’s, boeken- en muziekrecensies, leuke prijsvragen, schrijfwedstrijden, koffierecepten en ga zo maar door.www.bookaccino.nl

De Huishoudcoach
Advies en coaching voor een opgeruimd leven
Ben je zonder opruimgenen en poetstalent geboren?
Of zijn je huis, huishouden en administratie door omstandigheden versloft en verstoft?
Schakel dan De Huishoudcoach in en stel voor eens en altijd orde op zaken!

De Huishoudcoach helpt je een vliegende start te maken met het opruimen, systematiseren en organiseren van je spullen, paperassen, drukke agenda en woonruimte, gevolgd door een half jaar durende e-mail coaching om het nieuwe elan vast te houden. Maar ze geeft ook maandelijks een gratis Nieuwsbrief met tips, checklists, boekrecensies en linksuggesties uit!

www.dehuishoudcoach.nl

Opruimen.startpagina.nl
Opruimen betekent spullen of goederen die bij elkaar horen een logische, vaste plek toedienen. Door er dagelijks een half uur voor uit te trekken hou je je huis opgeruimd en netjes.

En dat klopt helemaal! Neem een kijkje ook al is je huis geen puinhoop.....

www.opruimen.startpagina.nl

Huishoudplaza
HuishoudPlaza.nl biedt u de oplossing voor al uw huishoudelijke problemen. HuishoudPlaza.nl is er niet alleen voor de traditionele huisvrouwen. Ook mensen die weinig tijd hebben profiteren van de tips op HuishoudPlaza.nl. En niet te vergeten ... mannen. Want waar elders kun je snel het middel vinden voor de
vlek die je net op de nieuwe bank van je vriendin hebt gemaakt? Juist, alleen op HuishoudPlaza.nl!

www.huishoudplaza.nl

Nijmegen Online
Een zeer informatieve website voor de regio Nijmegen. Alles wat er in Nijmegen en omgeving gebeurt is terug te vinden op deze site. Tevens geven zij aandacht aan onze Huismannensite!

www.nijmegenonline.nl


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl