// Kolom links
 

 
Links

Hier een lijst met leuke links allen gericht op de huisman en aanverwante zaken. Wij plaatsen geen nieuwe links en advertorials meer op deze site.

Alle groepen
De huisman en zijn vrouw

Damespraatjes: voor en door dames
Een site voor de moderne vrouw, met een knipoog naar de man. Ontspannend, informatief, samenbindend, creatief, voordeel biedend en ... gratis. Dat is "damespraatjes.nl" in het kort.

Inspelend op de behoeften van deze tijd. Leuke dingen doen, kortingen, netwerken, een e-card/dameskaartje verzenden of even fijn ontspannen? Damespraatjes.nl wijst je de weg.
Wandel eens rustig door "damespraatjes", snuif aan de informatie maak gebruik van de aanbiedingen of de mogelijkheden om contacten te leggen. Of kom met suggesties. Trouwens, heb je zin om actief mee te doen? Ook dan ben je welkom. Alleen zo wordt deze site waarvoor hij bedoeld is. Voor en door dames!

En natuurlijk voor huismannen en zorgpapa's

www.damespraatjes.nl

Mamshoekjes brengt moeders met elkaar in contact

Mamshoekje is vanuit een ideologisch oogpunt gemaakt om moeders in contact te laten komen met elkaar. Dit om ervaringen en tips uit te wisselen. Het doel en streven is ; er voor elkaar te willen zijn. Met het grootste respect voor vaders, dit is een plekje waar we met moeders onderling willen zijn om over het moederschap te praten.www.mamshoekje.nl

Annaplaza, de beste linkverzameling voor vrouwen
Op Annaplaza presenteren we regelmatig een selectie van de leukste en beste websites, voor een vrouw zoals jij. Heb je tips voor een onderwerp, of zag je onlangs een razend interessante, aantrekkelijke of knotsgekke vrouwensite?

www.annaplaza.nl

vrouwenpagina
Speciaal voor surfende vrouwen, maar ook voor mannen is er het nodige te vinden aan nuttige links.

www.vrouwen.startpagina.nl

Alles over sexualiteit op www.seksualiteit.nl
Op deze site kom je meer te weten over sexualiteit. Lees erover en ontdek: Anatomie van de vagina? Penis-maten? Verschil in behoeften? Pijn bij het vrijen? Allemaal zaken waarover je wellicht meer te weten wilt komen. Lees erover, bekijk de illustraties en ontdek sexualiteit! Of bestel boeken en/of video's. Een deel van de informatie kan je alleen tegen betaling bekijken of downloaden. Ook kun je op de site een E-mail Consult aanvragen of het Chat Spreekuur bezoeken. Goed doordachte site.

www.seksualiteit.nl


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl