// Kolom links
 

 
Links

Hier een lijst met leuke links allen gericht op de huisman en aanverwante zaken. Wij plaatsen geen nieuwe links en advertorials meer op deze site.

Alle groepen
Arbeidsmarkt

ParttimeWerk.nl is de nieuwste carrièresite voor parttime werk of een parttime baan.
Je kunt direct online solliciteren op parttime werk in de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Arnhem, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Leiden.

Op ParttimeWerk vind je het grootste & beste aanbod van parttime banen in heel Nederland!

www.parttimewerk.nl

Werken van 9tot3?
Onder schooltijd werken en op zoek naar een baan? Je kunt als moeder, maar inmiddels ook als (huis)vader , een baan vinden op www.9tot3.

www.9tot3.nl

Van Burnout naar Burnin
Aangezien er een relatief groot aantal mannen zijn, die vanwege arbeidsongeschiktheid huisman worden lijkt deze link me interessant. Het betreft de website 'Van Burnout naar Burnin', een onafhankelijk kennis-, informatie- en communicatieplatform, voor (ex)burnoutpatienten en daarnaast voor managers, P&O-ers, Arbodiensten enz. Inhoudelijke informatie over stress en burnout deels gebaseerd op persoonlijke ervaringen van de samensteller. Daarnaast recensies van stress gerelateerde boeken, testen (w.o. de burnouttest van Potter/Karsten), discussieforum, email groep, chatroom, advies en actueel rubriek, alsmede ook vele links. Exclusief voor deze site, een wekelijkse column van Carien Karsten, auteur van het boek 'Omgaan met Burnout'.

www.burnin.nl


© 2018 - Huismannen.nl - email: info@huismannen.nl